Miniatur Wunderland - Hamborg


[Indsæt dato] 2021


[indsæt kort tekst]


UNJ arrangerer for 10. gang fælles udflugt til det kæmpe store udstillingsanlæg i Hamburg. Vi skal bl.a. se det helt nye færdige afsnit Venedig og gense det nye afsnit fra Italien som blev åbnet i efteråret 2016.

UNJ er arrangør fra Tarp som er den første stationsby efter Flensburg, Tarp ligger få km. vest for motorvej A7/E45. UNJ er dog behjælpelig med at koordinere fælles privatbil transport til og fra Tarp.

Nøjagtig tidsplan kommer senere, men der bliver afgang fra Tarp omkring klokken 8 og vi er tilbage igen omkring klokken 20.


Prisen forventes at være omkring 200 kr. pr. deltager, denne pris dækker over togbillet t/r + entre til Miniatur Wunderland i HamburgVi tillader os hermed at invitere dig og eventuelle modelkollegaer med på denne tur, tilmeldingerne modtages i den rækkefølge de indgår.


Ud fra erfaringerne fra tidligere ture, vil vi gøre opmærksom på at hvis du er fast besluttet på at deltage, kan du ikke tilmelde dig for tidligt, derimod kan du risikere at tilmelde dig for sent. Udfyld nedenstående kontaktformular hvis du vil høre mere om turen.